Ти дойде в живота ми като пролетен дъжд
топъл, тих и животворен,
дъжд чакан и желан.
Ти дойде като морски бриз,
повял от морската шир
и докоснал душата ми.
Ти дойде като първи слънчев лъч,
озарил лицето ми
и донесъл желана топлина.
Ти дойде,
неочакван,
неканен,
но дълго чакан.
Гост в късен и толкоз ранен час.
И там в душата ми остана -
нежна струна,
топъл повей,
сладка страст,
пролетно ухание,
... толкоз земна красота.
Как живота ми обърна,
искрено БЛАГОДАРЯ!
© Ваня Todos los derechos reservados
Аплодирсменти и усмивки от УсмивКата!