Благодаря
Душата ми е стегната във възел,
няма прозорци, няма врата.
Сърцето бие в ушите ми лудо -
докога ще издържа?
Какво сам си направиш...
Господи, благодаря -
когато от Адам ме създаде,
че си ми дарил сълза.
© Елена Todos los derechos reservados