... Ти ме научи да вярвам,
ти ме научи да страдам,
ти ми показа що е тъга,
сега ми показваш какво е любовта.
Благодаря, че ме учиш на всичко това,
благодаря, че от дете ме правиш жена,
благодаря за първите крачки в живота с теб,
благодаря ти, че ме правиш човек...
© Natalie Todos los derechos reservados