Благодаря за всеки светъл ден,
в който мога да обичам!
Благодаря за всеки полъх споделен
и за това, че мога аз да тичам!
Благодаря за моите мечти
и за това, че мога да бленувам!
А когато вечер аз заспя,
благодаря, че мога да сънувам!
Благодаря за хората до мен,
че здрави са и че ги има!
Благодаря на всеки следващ ден,
че прави ме така щастлива!
Благодаря за малките неща,
донесли ми голяма радост!
Благодаря за всичките слова,
изказани с такава сладост!
Благодаря, че честно аз живях,
че всеки миг е по-различен!
Благодаря, че себе си аз бях
в живота си така обичан!
Благодаря за бурите безспир,
но винаги след тях изгрява слънце!
Благодаря за веселия смях
и всяко житно земно зрънце!
Благодаря, че знам какво е мъка,
че знам какво е радостта!
Благодаря за прошка и разлъка,
благодаря, че си отиде младостта!
Благодаря на всичко и на всички,
благодаря за земните неща!
Благодаря на зимата красива,
благодаря, че идва пролетта!
© Тони Стоянова Todos los derechos reservados