5 jul 2021, 22:46

Благодаря Ти 

  Poesía
166 0 0

 

 

        Вдигнала към устните си чаша

        знам,от нищо се не плаша.

        Винаги съм изправяла ръст

        срещу всяка омраза и мъст.

        Макар и трудно,но съм побеждавала,

        на отчаяние не съм се поддавала

        и всичко е било благодарение на Бога.

        Знам,че сама нищо не мога,

        ако Той не ми е давал сила

        и могъщата Си закрила.

        Единствено само на Него,

        а не на своето его

        съм се осланяла

        и покланяла.

        Господи,благодаря Ти от сърце

        за Твоите прободени ръце,

        които винаги са ми били закрила.

        Във тях единствено съм скрила

        живота си и всичко мило.

 

 

 

 

  

© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??