Благодаря ти
Не зная колко реда ще ми трябват,
за да опиша колко те ценя,
но думите ми подло ме ограбват
в страх, че мога да те подценя.
Затова ще отбележа само,
че ти си всичко скъпо на света
И нека бъда твое здраво рамо,
и нека бъда нота в песента.
Гергана Турийска
© Гергана Турийска Todos los derechos reservados