Град на щастие изпълнен със хармония!
Град със всичката палитра с цветове!
Градът, който завинаги ще го запомня!
Изпълнил с радост моето сърце..
Със спомени в студентските години,
Приятелските сбирки през нощта,
Дори да ми дадът сандък с Рубини,
Душата ми ще си остане тук в града!
Ще помня възрастните хора,
дарили ме със част от мъдростта!
И лятото което винаги ще топли,
Всяка бедна и отчаяна душа...
© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados