“Блажени години”
"Aux randevouz des amur sens avril..."
Видях и изумих се, роден си във април,
/във София и две години преди мама/.
Във рокендрол изцеждаше си силите –
той беше млад, такъв си и остана.
Нощите в Созопол – на кея, и зорите,
събудени сте и пак “без пукната пара”.
Мидичките стържат, режат ви петите,
хазайката е с каната и кифлички в ръка.
Трабанта и разводите потънаха в стихията,
панелите, ...така и въздуха не ти оставиха,
очакваме и още търсим си месията,
а времето /то наше е/ безжалостно ни дави...
“Момче с китара...
...в центъра на София...
На такива момчета казваме браво!
Недейте спира никога,
ние сме с вас!”
10.11.2006г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados