Бленувам да съм пъстър, нежен шал
покриващ раменете ти красиво,
да чувствам все лика ти засиял
с усмивката на времето щастливо.
Покриващ раменете ти красиво,
докосвайки ме златните коси,
желая да прогоня всичко сиво
от тебе – и чудесна ти да си.
Докосвайки ме златните коси
любов в сърцето, знам, ще съм познал,
лазур очите ти ще украси,
душата в полет ще е сред астрал.
Любов в сърцето, знам, ще съм познал.
Бленувам да съм пъстър, нежен шал.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados