11 may 2007, 17:31

Бленувана любов 

  Poesía
838 0 10
В студеното безвремие на вакуума
се раждат милиардите слънца...
Със сигурност едно от тях, очаквано
за мене свети... Сред безброй сърца
едно за мен тупти, и ще разбие
на спомените прашните окови,
и с пулса на извечната магия
ще възроди бленувана любов.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??