Б Л И З О С Т
Появяват се често в съня ми
и участват в моменти подбрани
две създания с блясък чутовен
и разтърсват съня ми греховен.
Две девойчета в близост завидна,
скромна външност, усмивка ехидна,
страстно вплели ръце по телата,
импулсивно разтупкват сърцата.
Днес естествено има развитие
тук, в участъка лак и покритие,
силно ми се главата замая,
но какво ще последва не зная.
Скъпа дружка и мила приятелка,
неразделна докрай почитателка,
жизнерадостна, вечно засмяна
е колежката им Мариана.
Неразделни сиамски близнаци,
проявяващи плътски мераци,
мисъл грешна за миг се пробужда,
явна ревност у мене събужда.
Побеснявам, какво да направя,
забелязвам отблизо ръкава,
върху рамото трепетно спуснат,
ех… отново се чувствам отблъснат.
Близостта ви е истинско бреме,
нямам избор, оставам без време,
ваште чувства взаимни прозирам,
близостта ви безлична презирам.
Как навсякъде вечно сте двете,
от мераци сърбят ме ръцете
и в участъка лаков, страхотен,
аз отново се чувствам самотен.
Вие двете сте просто перфектни,
нежни, палави, страстни, ефектни,
предпочитам обаче нормални,
а не мацета бисексуални.
donWalcheze - 21. 01. 2006 г.
© Лучано Todos los derechos reservados