Заспиват сенките тъжовни,
приласкава ги тъмнината,
спират вън капките дъждовни,
всичко чезне в тишината.
Прибирам се в дома си аз,
прегръщам майка и баща,
в жега или в мраз
ще ме приспи нощта.
За хармония, за мир жадувам,
че много болка има на Земята,
дали към друг свят ще отпътувам,
или просто е безмилостна съдбата...
© Георги Todos los derechos reservados