Аз дадох всичко мое, жалка блуднице,
доверие, приятелство, подкрепа,
не знам дали разбираш и осмисляш тези думи,
за жалост не за теб създадени а за ... човека.
А ти какъв човек си.... и досега не мога да осмисля,
уж нежна си жена, а кучка си в душица,
такава низост, като твоята интрижка
не може всеки да измисли, трябва му учител.
И как не се умаряш да повтаряш всекидневно,
че си известна, че си ларж, че си велика,
а с тези гръмки думи търсиш просто нова птичка
да падне в хитрия ти план... поредната ти чичка.
Повярвай ми, не сме чак толкова зелени,
че твойте хитри номерца да не прозреме,
затуй разкарай си и мерзката душица,
наивниците свършиха, оставаш на солчица.
А ти погледна ли се отстрани поне веднъж?
Комплексите във тебе избуяват и цъфтят,
аз чудя се, на кво отгоре туй високо самочувствие,
а то защото блудницата имала е всеки мъж, а феновете и пък ... се множат.
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados