Хубав спомен топли мен,
скръб изчезва от душата,
аз съм бодър и засмен,
сияе слънце в синевата!
Прави добро в живота свой,
вярвай в него, в светлината,
чист бъди, за да имаш покой,
напълни сърце с човещината!
© Георги Todos los derechos reservados