Не търся брод чрез нечия вина,
разбор на дни, очакване, безумства.
Когато някой срязал е връвта,
да го виниш е просто празнодумство.
Различни сме по сила в любовта
в устоите на собствените мисли.
Нирваната е дух и светлина!
Достигне ли се, чувствата са чисти!
Коварството е влюбено в страха.
Чрез него то достига благодарност.
Там дяволът е с ангелски крила -
раздава прошки. Господ пък е вярност!
© Частица ОТпрашинка Todos los derechos reservados