Те, очите ти, толкова сини
Ще си взема с четка от тях
За да мога в мен да рисувам
Път, за завръщане в нежния свят!
Ако имаше милост от ,, Бога,,
Би ме възвърнал при тях
Би ме заметнал с бялата тога
Би ме разтърсил в грях!
Те, мечтите самотни и тъжни
Обикалят в нощният мрак
Ще те чакам отново и пак...
Само тебе! И ще дойда с нощния влак!
,,, Бога,, си Ти!!
© Мария Николова Todos los derechos reservados