Не съм се скрила.
Ето ме – пред теб.
Аз мразя да се крия от приятели.
С неприятелите пием по кафе.
А с враговете... сме си кръвни братя.
Не съм избягала.
Изправям се пред теб.
Не съм ли се надлъгвала със тарикати?!
С глупците смея се на глас,
а все от умни толкова си патя...
Не съм се скрила.
Но като че ли
отново се наддумвам с самотата.
Мечтите ми ограбваха крадци,
а аз сега... съм толкова богата?!
© Нели Todos los derechos reservados
((( )))