И нощем, когато заспя,
изникваш в съня ми
тъй хубава и непокорна,
красива и жестока...
Обичам да те гледам,
дори и след като заспя,
ухаеща на рози
и есенни цветя...
Докарваш в главата ми
мисли само за хубави
неща и
тръпна аз от образа ти нежен...
Кога ли ще те видя пак
и в ръцете ми
да бъдеш като
изваяна от мен...
Като богинята на любовта...
© Цвети Todos los derechos reservados