Богинята на сърцето си
Аз съм богинята на сърцето си,
ще подкрепям най-доброто в себе си,
ще бъда към повечето индивиди от мъжки пол лъчезарна,
ще бъда на всяко отделение внимание благодарна,
ще съм към любовта истински вярна,
Богинята не иска само с нея да преспят,
а и истински да я оценят,
ако душевността ù пленят,
предаността си най-добре ще заявят!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados