4 dic 2009, 15:15

Богомолка 

  Poesía » Erótica
490 0 0

Искам да седя на стол, 

ти богомолка, аз богомол. 

От страсти най-първични и чисти

да изгреят по небето аметисти.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??