- Някои органи ги имаме по две -
очи, уши, крака, ръце.
Така че, Господи, не може ли поне,
дори да не е в мен, още едно сърце.
- Сърцето трябва сам да си го вземеш.
Тежка битка, но нали си мъж!
И пълна отговорност да поемеш,
и малко постоянство за из път.
- Разбрах; от мен зависи всичко,
което виждам, искам, имам.
- Разбрал си!? А защо стоиш?
Вместо да тичаш, биеш, взимаш?
© Todos los derechos reservados