Без смисъл отгоре...
Малки са хората.
И, Боже, прости ми,
далече съм толкова...
И трудно Те чувствам,
потънала в себе си,
и други допускам,
оставяйки белези...
И стигам до Тебе,
щом тук натежи ми
от грешки и време...
Боже, прости ми...
© Катя Todos los derechos reservados