Божествена си - с шеметна осанка!
Благодаря на силите небесни, че те има.
Вселената превръща всичко в сянка,
но няма власт над скъпото ти име.
Когато погледите ни се срещнат,
аз знам, че тъй е било отредено
от космоса, от неговата бездна
и от всевиждащото, неподкупно време.
Аз знам, че любовта ни ще пребъде
достигнала до златната си есен,
докоснала ни с пролетния гъдел
или с магия на подземна песен.
Защото ти си моят светъл лебед,
прииждащ с ангелите на безкрая,
дарил душата ми с финалната победа
над силите на злото в път към рая.
Сега склони глава на мъжкото ми рамо,
да те почувствам свята и единствена.
Вдъхни ми вярата, че ще сме вечно двама,
опровергали всяка земна истина.
https://www.youtube.com/watch?v=18mHMEqYEF8
© Младен Мисана Todos los derechos reservados