Бойко, богатият ни мафиот,
смучеше бедния ни народ,
що диктатурата му търпеше -
новият бай Ганя не спеше!
А овцете още блеят,
затова бедно живеят.
Бедният ще е на пости,
че избра лидери прости.
Така и не поумня тълпата,
затова такава и е съдбата.
Очите си отворете широко -
налапахте се не вие, а те и Боко!
Овцата, що към вълка тръгна -
що с него се снима и прегърна,
просто да се вразуми не може,
затуй за съдбата и душа се тревожи!
© Георги Todos los derechos reservados