18 sept 2011, 18:58

Бойко 3 (Овчари гейт) 

  Poesía » Civil
516 0 0

Вместо Бойко да гаси пожари -

иска от студентите овчари.

Ще пасат добитък на ливада.

Бойко, ще гориш във ада.

Тъй се гаврят банкянските мутри

със специалистите по компютри.

Трай си, Бойко, там!

Как не те е срам?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??