"Да не изпуснат една звездица."
За астрономията - постна пица.
Тъй банкянският "Коперник"
играе си на скъперник.
Ама той "надмина" Тихо Брахе.
С асфалт покри Млечния път - как е?
Ето как мутрата "Галилей"
на учените се смей.
© Георги Todos los derechos reservados