19 sept 2013, 18:10  

Бойкови "калинки" 

  Poesía » De humor
409 0 0

"По-добре "калинки",

отколкото "криминалинки"."

Поредната му крилата фраза!

Простотата си пак показа!

Тъй той, мафиот нагъл,

оправда се за тез, що е слагал

на постове отговорни

без принципи подборни.

 

http://www.mediapool.bg/po-dobre-kalinki-otkolkoto-kriminalinki-news210995.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??