Слънцето затопли ли,
ще се стоплят и сърцата ни.
Тук болежки, там сърбежки, все тая!
Все негодуваме и от това боледуваме.
Въх, сакън да не греша,помогнете все пак съм жена!
Анастасия
27-02-2017
© Asya Dimitrova Todos los derechos reservados