Така се влюбихме. Непредсказуемо,
че нито аз, най-малко ти планирал си,
но тази обич ни довърши – взе си своето
остави ни разочаровани, почти намразени.
И бяхме други. Вярвахме във полуистини.
Мечтите си кръстосахме, но временно.
Ала раздялата завари ни предутринно
разкаяни, опорочени и умислени.
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados