Не искам да ти кажа
откъде боли.
Не искам да изричаш
името ми.
Не искам да съм вече аз,
не искам да те моля с глас.
Раните кървят.
Очите ми сълзят.
Краката ме болят.
И отново май ме лъжеш.
За сетен път ми обещаваш
и както винаги не изпълняваш.
Оплете пак конците
и много ме боли,
а ти седиш и гледаш отстрани.
Мразя те тогава, когато друг си ти.
Мразя те тогава, когато се мениш.
Не искам да съм с тебе
и няма да реша,
живота си прецаках
и мисля да се спра!
© Ина Стоянова Todos los derechos reservados