14 sept 2014, 22:40

Боли ли? 

  Poesía » De amor
486 0 0

Боли ли да виждаш колко щастлива съм без тебе?
Боли ли те да търсиш във всяка друга мене?
Боли ли да държиш ръце по-студени от камък?
Боли ли да гледаш в очите без пламък?
Боли ли да говориш без да те чуват?
Боли ли жестовете нищо да не струват?
Боли ли, кажи ми, да сънуваш, че жив си?
Боли ли да признаеш, когато сгрешил си?
Боли ли стрелките да искаш да върнеш?
Боли ли да няма кого да прегърнеш?
Боли ли вятъра да опитваш да гониш?
Боли ли те сълзи за някого да рониш?
Боли ли да се скиташ сред толкова роли?
Боли те, нали, с моите обувки да ходиш…

© Слънчице Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??