9 dic 2008, 1:20

Боли ме... 

  Poesía » Otra
593 0 2
Боли ме, боли ме душата,
сякаш чака я смърт.
Искам да прогоня тъгата,
да пречистя веднага ума.

Страдам, вътрешно страдам,
умира, умира доброто във мен, 
воля на сълзите си давам...
Духът ми не за тоз свят е роден.

Защо не успявам да заплача,
как на сълзите си да дам път?
Как да премина в небитието?
Мъката тежи ми в обичливата гръд!

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??