О, как боли, когато си отива някой,
ох, как боли, кърви, разкъсва безпощадно,
но най-боли, че просто наблюдаваш,
не можеш да помогнеш ти!
Не стигат думи да опишеш,
а мислите се лутат в главата, кърви сърцето, мамичко, прости ми,
не се мъчи, не мога да те гледам!...
Ох, как боли, боли, сълзи се стичат,
сълзи се стичат парещи, горещи,
боли ме, мамичко, боли..........
© Димитрина Канева Todos los derechos reservados
Споделям мъката ти ...