12 dic 2009, 9:55

Болка 

  Poesía
773 0 4

Болка


 

Безпринципна, брутална, хищна -
нападна ме внезапна мъка...
А после присмехулно се озъби и приклекна в ъгъла...
Докрай душата ми ранена да разнищи...
Разкъса я на хиляди парчета...
В сърцето безпощадно ноктите си впи...
Очите се превърнаха в пресъхнали морета...
Но болката остана да кърви...
Вибрират скъсаните струни -
мъка, болка и страдание...
Премина нестинарка огън жив -
изпадна във екстаз...
Но колкото и да боли - не ще успее някой да рани ме,
докато туй сама не позволя му аз!



Елена Найденова - Sun


 

 

Тук може да видите стиха ми, облечен в клип:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-191750

© Елена Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??