Мрак непрогледен
Празни очи
Болка голяма
Безутешни души
Искам до тебе
Знам че и ти
Гордост голяма
Големи лъжи
Прости аз те моля
Назад се върни
Спомни си сълзите
Знаеш боли
Да бъда без тебе
Не мога а ти
Рана не виждам а всичко кърви
Писък раздра тишината
Върви...
Отиди си сега но знай ще боли
Това което не виждаш оставя най-големи следи
© Роси Стоянова Todos los derechos reservados
Стихът много ми хареса, Роси! Поздравления!
Нооо... какво значи "деликатна възраст"? Всяка възраст е деликатна! Иначе - да, за Любовта възрасти няма!