Жестока болка, парещи сълзи
и тръпнещи ръце от отчаяние,
сърца, туптящи както и преди
и кръв, бушуваща в стенание.
И мисли, бягащи като стрели,
ни връщат спомени лудешки
от нежност и от луда страст,
преплетени в ръцете ни горещи.
Илюзия или реален мит
и уж сме тук, а пък ни няма
и болка, че във следващия миг
отново няма да сме двама.
© Сиса Todos los derechos reservados