Боли ме там, където ти не виждаш,
колко ми е тежко, там, навътре в сърцето,
нека спре да ме боли така,
нека изчезна от света,
нека се стопя там, накрай света,
никой за мен да не тъгува,
да не разбия ничие сърце!!!
© Петина Георгиева Todos los derechos reservados