Боли ли, когато умираме?
Боли...
Пътуваме тихо, душата кремираме,
телата обвити в мъгли!
Боли ли, когато стареем?
Боли...
Кротко и нежно поглед да реем,
във залеза преди да завали !
Боли ли, когато обичаме?
Боли...
Боси, немирно и диво да тичаме,
в полета от макове чак до зори!
Боли ли, когато се раждаме?
Боли...
Семената спокойно, с любов да засаждаме,
художникът - живот сега твори!
© Белисима Todos los derechos reservados