18 sept 2008, 8:43

Болката ме засипва 

  Poesía » De amor
474 0 2
 

Болката ме засипва,

стеле се върху мен,

душаат ми ме подритва,

окована е в плен...

Не мога да се събудя

от този реален кошмар,

сърцето си ще запаля,

нека стане на прах...
Пристрастена към плачът,

не мога аз да се спра,

а очите ми влачат

непрогледна мъгла...

Сълзи поражда душата,

уморена да страда,

и няма Рай на Земята,

няма пощада!

Така ще ходя и стена,

но нищо не искам,

няма да спра да се боря,

за утре започвам да мисля...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??