09.12.2007
Обичам да приседна край морето,
да си починат уморените нозе
и всяка стара болка на ум да разкажа -
на кого раздавах късове от моето сърце
И всеки път така от тежест ми олеква.
Морето болките ми носи по света.
Да срещнат чужди болки, да поседнат
да поприказват за самотата на милион сърца...
© Erato Eratova Todos los derechos reservados
Поздрав!!!