Рекет, куршуми, бомби и гуми.
Комунизъм, демокрация, фалшиви думи.
Кавали, Версаче, Армани и пуми!
Всичко фалшиво е, оставам без думи.
Вкъщи обстановката позната е вече,
Астра комби карам, човече.
Нямаме кинти,,нямаме гордост,
в държавата всичко е измама и подлост.
С тия рими куплета приключвам и моя френд
Министат включвам!
Министат съм аз, нека се представя,
имам сив Кадет и 16 кв. стая.
Мразя политика, мразя парламент.
Тик-так да дъвча и да пуша Кент.
Обичам Плазма, обичам Арбанаси,
в тия два клуба се чувствам у дома си!
Чалга ненавиждам и чалга певици,
нищо, че всички са с големи цици!
Няма да крия, знам ви номерата,
всички в парламента сте от Underground средата!
Боклуци нещастни, сменете си позата,
идете в Бояна и вземете дозата!
Всички сте на твърдо, до болка сте ми ясни!
Заврете си хотелите в анусите тясни!!!!
Няма повече да пеем, че сме неудобни!!!
Хората ви знаят, че сте маймуноподобни,
олигофрени, кретени, наречени бизнесмени,
часовници от Гучи и магазини на Гамени.
Погледни се в огледало, ще ти стане ясно,
няма накъде да мърдаш, станало е тясно,
питаш се защо - аз ще ти кажа.
Грабиш ли от някого, той ще те накаже!!!
Слушай ся инструментала и за миг млъкни,
огледай се и виж - всичко се върти,
но не около теб, а около носа ти!!!
хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados
Благодаря ти Безжичен.