13 mar 2006, 20:26

Борба 

  Poesía
743 0 3
Искам да измисля стих,
с който всичко да изкажа
с които думата една
пред света да я покажа..

Думата борба използвана и тривиална
предизвикваща у всекиго тя смях,
тъй оцапана и кална-думата борба аз искам да измия
злобата и суетата аз от нея да изтрия....


Дали е трудна таз задача
трудна тя е няма спор- в света
на днешното ни време
борбата чака я затвор...


Не че съм безгрешен
не напротив казвам аз
че греховете са обзели
душата ми във смъртен страх,

просто всеки има си една мечта
кои кола -за кои жена, а моята
мечта тъй е проста да докажа на света,
че борбата е в живота още....





© Калоян Калоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??