Докато в парламента има смешни дебати
какво става в страната, егати?!
Хората мизеруват тотално,
а онова "лидерче" нахално
вместо на народа да се извини -
бълва бисери и лъжи.
Мафията народа си граби,
а хората, социално слаби,
гинат в мизерия и глад.
Няма ли край този ад?!
Онез третират народа кат скот!
Хора, борете се за по-добър живот!
© Георги Todos los derechos reservados