Нищо даром днес не идва, уви,
трябва да си го вземеш с борба!
Но не се предавай, напред върви,
само тъй ще е добра твоята съдба!
Почти цял живот ти се мъчиш,
но стоки, услуги да има е нужно!
Единственият път да сполучиш
е да си упорит, борбен труженик!
Без усилията, хора, щастие няма,
и то не на мястото работно сал!
Мъдрост е да осъзнаеш таз драма,
но тази мисъл предизвиква и жал!
© Георги Todos los derechos reservados