Не се играе на любов. Игрите
до време са. Все някога ще свършат.
За обичта раздават се душите,
дори в раздялата да се прекършат.
В игрите някой нещо ще спечели,
че след финала има победител.
След чувствата разбити от раздели
за две сърца е болката мъчител.
Когато е привличане дълбоко
и всеки миг е споделен - сияеш.
А предадеш ли се, така жестоко
падение в живота ще познаеш.
Бори се за любов безкрай и в драма...
и победителите ще са двама.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados