3 jul 2012, 13:29  

Борисовщина 

  Poesía
418 0 0

Бойко, банкянската тиква,

в кално блато ни натиква.

Покровителства тоз и онзи бандит,

а държавата му отива към фалит.

 

Груб капитализъм се строи,

а в чия полза - не питай, а мълчи.

Видя "вождът" мутра в огледало,

която не е в полза материалу.

 

Тоз, който говори за дюнер на ъгъл,

майсторски народа е излъгал.

Уж се бори с някакви октоподи,

а към нищото ни води.

 

Но нищо! Пак гласувайте за него -

да надуете празното му его.

Властта свършва, Бойко стане,

само исторически факт ще остане.

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??