25 ago 2024, 12:47

Брегове 

  Poesía » Otra
80 0 0

Брегове

 

Най-стръмни

са онези брегове,

които

сме издигнали

в душите -

от остри зъбери

на страхове,

на скрити тайни

и мечти убити.

 

25.08.2024 г.

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??