Б Р Е М Е Н Н А Т И Ш И Н А
Ако нямаш,какво вече да кажеш,
по-добре е,малко да помълчиш,
Тишината ще отсее важното
и душата ще утеши.
В Самотата мисли съзрели,
натежали като есенен плод,
ще нахранят думите оцелели,
ще им вдъхнат отново Живот.
27.04.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados