Бримки...
Черна котка е нощта,
по улицата бавно стъпва.
Дере по моята врата
и в кревата ми се вмъква.
Стихчетата в мен плете -
сутринта с тях закусва...
Плетачка сляпа е нощта,
бримки- римички изпуска...
20.10.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados