Весели сме ний бродяги
и живеем с пълна газ -
вярно, че ядем тояги,
но ни слушат във захлас.
С виното на ,,ти" говорим,
то е винаги пред нас.
Пием, с никого не спорим
и куфеем час след час.
В летни жеги безобразни
и в сибирски леден мраз
каните пред нас са празни
а пък ние сме в екстаз.
Тъй прекарваме живота -
в песни, веселби, купони.
За рая имаме си квота
и сме наземни шампиони.
Елате, хиляди младежи,
девойки, старци, вий при нас!
Съдбата няма да се ежи -
тя фенка ни е всеки час!
© Георги Янков Todos los derechos reservados
дамаджани сушим..."
- помниш ли я?😅